SUNNUNTAI ⚓️ SUNDAY

Kas, kas, taas vaihteeksi sataa!! Sitähän voisi ajatella, että voi miten ihanaa onkaan kuunnella sadepisaroiden ropinaa kattoon, laittaa vähän kynttilöitä palamaan ja viettää ruotsalaisittain vähän mys-hetkiä. Niin joo, ei kyllä ole!! Silloin tällöin pieni sade nyt ei mitään haittaa, mutta kun vettä tulee joka päivä jossain vaiheessa. Eikä mitään vähän tulekaan. Täysillä!! Kohta pitää mennä uudestaan sinne urheilukauppaan ja ostaa …kele kumivene! Mua on huijattu, viekkaudella ja vääryydellä houkuteltu tänne. Tule Italiaan, Parmesanin ja Parmankinkun luvattuun maahan, täällä paistaa aurinko ja viini on halvempaa kuin maito (no, se kyllä pitää paikkansa..). Onko mun ja Italian kuherruskuukausi nyt ohi?

Well, well, it’s raining again!! Somebody might think that how nice it is to listen rain drops falling on the roof, light some candles and have some swedish mys-moments. Not!! A little rain sometimes it’s okay, but when it’s raining every day at some point. And it’s not a little rain. All out!! Soon we have to go back to sport store and buy a f…..g rubber duck!  I have been cheated. Come to Italy, home of Parmesan and Parma ham, sun is shining and wine is cheaper than wine (well okay, that’s true). Is my honeymoon with Italy now over?

 

Rain

 

 

Leikin tänään paparazzia ja kuvasin ruotsalaista ja hänen yhtiökumppaniaan vähän laskeutumispaikalla. Tänään oli liian kova tuuli lentämiseen, joten pilotit harjoittelivat varjon käsittelyä.

I practice little my paparazzi-skills today. I took some photos of pilot and his business partner on landning place. Wind was too hard to fly so all pilots practice ground handeling.

 

 

Ruotsi pelaa juuri tällä hetkellä jääkiekon maailmanmestaruudesta, mutta netti pätkii, niin ei voi katsoa. Saa nähdä miten käy, onko asuntoautossa kohta yksi kärttyinen suomalainen ja yksi iloinen ruotsalainen, vai yllättääkö Sveitsi ja voidaan mököttää yhdessä 😂

Just now Sweden is playing finals in hockey world championship. Our internet connection is so bad that we can’t see that. Will see, if soon there’s one cranky Finnish and one happy Swedish in camper van or does Switzerland surprise and we can be grumpy together 😂

One Comment

  • Äitee

    Kyllä vain on suu messingillä vaikka sataakin. Kummparitkin sopii sulle aika hyvin, täytyy olla positiivinen vai. 😏😣
    Ostakaa eka semmosetkalastajan vetimet vie vähemmän tilaa kun kumiveneet 😣🙁 Eikö ollukki mahtava idea näin kansakoulu pohjalta🤣 Muuten aika hyvä paparatzzi. Kyllä on mahtavan näköösiä nuo varjot😯 ja komea on Ruotsin rinssiki🤗.
    Yks juttu, tämä ei ole kivaa kuultavaa sulle. Tää on taas hellettä. Toivotaan ett siäki kelit muuttuu.
    Innolla uusia kuulumisia odotellessa Äiti😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *