MESSUT JA ADAMS FAMILY ⚓️ TESTIVALS AND ADAMS FAMILY

Terveisiä Itävallasta, vietettiin siellä koko viikonloppu, tai oikeastaan saavuttiin perille jo keskiviikkona illalla. Kössenissä järjestettiin isot messut liitovarjon harrastajille, joten sinne mekin siis matkattiin jakamaan ruotsalaisen perustaman firman esitteitä. Tai ruotsalainen jakoi suurimman osan. Minäkin kyllä yritin, mutta ei se jotenkin oikein sujunut. Muutama kun kieltäytyi ottamasta, niin heti tuli semmonen olo, että noillahan on henkilökohtaisesti mua vastaan jotain. Ruotsalainen oli sitä mieltä, että ei siinä ole mitään henkilökohtaista, ne on tyypillisiä saksalaisia.

Ei olisi minusta kyllä miksikään tuote-esittelijäksi; varmaan joka ilta itkisin itseni  uneen, kun joku ei suostuisikaan maistamaan sitä tarjoamaani makkaranpalaa tai mitä sitten joutuisinkaan tyrkyttämään. Minähän suunnittelin, että jos tämän matkan aikana keksisin mitä alan isona tekemään, niin voihan sen tehdä tällä tavalla pois sulkemalla vaihtoehtoja. Että tuote-esittelijä viivataan yli 😂

Greetings from Austria. We were here hole weekend, or actually we arrived here on wednesday evening. There were a big paragliding testivals here in Kössen and we were there as well, handing out some flyers of pilots company. Actually it was pilot himself that hand out most of them. I tryed but it didn’t went that well. When there was few that  refused to take them, I started to feel like they had something personal against me. But pilot just said, it’s normal, they are german.

I would make a crap product presenter! I think I would cry myself to sleep every night because somebody refused to taste the sausage or what ever it will be, that I would had to present. It was my plan to this trip, to find out what would I want to be when I grow up. I can do it like this aswell, by exclusive options. So we can strike through product presenter 😂

 

 

Minä osallistuin messuihin lähinnä ottamalla valokuvia, mutta se olikin hauskaa hommaa, kun ilma oli hyvä ja taivas täynnä toinen toistaan hauskemman värisiä varjoja.  Onnistuin saamaan muutaman hauskan kuvan, joten ehkä valokuvaaminen onkin se uusi harrastus mistä innostun tällä matkalla.

Samaan aikaan liitovarjomessujen kanssa kylässä oli myös moottoripyöräilijöiden kokoontumisajot ja kylä olikin täynnä joko valtava reppu selässä käveleviä pilotteja tai nahka-asuisia harrikka-kuskeja.

Me oleskeltiin viimeistä yötä lukuun ottamatta kaikki yöt leirintäalueen ulkopuolella ja säästettiin reilu sata euroa. Kössenin leirintä-alue, Euro-Camp Kössen, on ollut tähän astisista leirintäalueista kallein, 25,50€/yö, ilman sähkökytkentää. Toki se on myös erittäin siisti ja hyvin hoidettu ja siellä on mm. uima-allas ja ravintola.

I took part to the testivals mainly by taking photos. Which was nice when the weather was good and sky was full of each other beautiful colours of gliders. I got some nice pictures, so maybe photografing is the new hobby that I discover on this trip.

At the same time with paragliding testivals there was also motorist event in Kössen. So the village was full of either pilots with huge backpacks or motorist with black leather outfits.

Except last night, we free camped every night and saved more than hundred euro. Camping place in Kössen, Euro-Camp Kössen, has been most expensive camping place where we have been stayed so far, 25,50€/night, without electricity. Sure it’s very clean and well taked place aswell and there are pool and restaurant among other things.

 

 

 

Oltiin torstai-iltana syömässä leirintäalueen ravintolassa ja täytyy sanoa, että jos ei Slovenian keittiö ole tehnyt kovin kummoista vaikutusta, niin eipä Itävallankaan keittiö mitään gourmeeta tarjoile. Päädyttiin jakamaan pizza ja siinä odotellessa saatiin seuraa pöytään.

Moottoripyöräjengi nimeltään Adams Family istahti samaan pöytään ja nehän oli huippu hauskoja tyyppejä. Saksasta olivat lähtennet ja 400 kilometriä ajoa takana. Kun kuulivat, että ollaan kotoisin Suomesta ja Ruotsista, niin siitähän yksi heistä kovasti innostui. Alkoi heti kertoa, että hän käy joka vuosi pyörällään Norjassa ja Ruotsissa ja, että siellä on niin kaunista. Ja pitäisikö seuraavalla kerralla käydä Suomessakin.

Kaikkien englannin kieli ei ollut kovin sujuvaa, mutta joukkoon mahtui yksi pariskunta, joka toimi tulkkeina. Siinä sitten ihasteltiin kuvia miehen puhelimesta ja syötiin pizzoja rinta rinnan. Kun tarjoilija toi laskun meille, hän ymmärsi ensin, että halutaan maksaa käteisellä ja kun sanoin, ettei sitä ole tarpeeksi, niin heti alkoi meidän pöytäseurue kaivella lompakoitaan, että täältä saatte lisää rahaa. Tarjoilija onnistui kääntämään maksun kortille, mutta hauskaa oli miten kohteliaita ja heti valmiita auttamaan nämä Adams Familyn tyypit oli.

We were eating in campings restaurant on Thursday evening. I must say that if Slovenian kitchen haven’t impress me, so doesn’t Austrian kitchen either. We ended up spliting pizza and while waiting we got company to our table.

Group of motorists, Adams Family, sit with us and they were very merry people. They were from, Coburg, Germany and had drived 400 kilometers. When they hear that we are from Finland and Sweden one of them was very excited. He started to tell that he’s driving to Norway and Sweden every year with his bike and it’s so beautiful there. And maybe he has to visit in Finland aswell next time.

All of them didn’t spoke so good English but one couple interpret if the others didn’t understand. So there we were, eating side by side and admireding his photos from Norway. When it was time to pay and we didn’t had enough cash they offered to give us money. We managed to pay with card but it was great how helpfull and nice those Adams Family guys were.

 

Viimeiseksi yöksi tosiaan mentiin leirintäalueelle, että saatiin tyhjennettyä ja täytettyä kaikki vesitankit. Paras osuus siinä ehkä kuitenkin oli, että pääsi pitkästä aikaa suihkuun missä on kunnon vedenpaine ja vettä voi käyttää hiukan reilummalla kädellä. Asuntoautossa asuminen opettaa kyllä hyvin säästämään vettä, suihkussa käyminen ei montaa litraa vettä vie.

Meidän naapureiksi osui saksalainen pariskunta, jotka myös olivat tulleet moottoripyörä-tapahtumaa varten. He tosin ajoivat paikalle valtavan isolla asuntoautolla, jonka perässä oli pieni peräkärry, jonka sisällä oli moottoripyörä.

Illalla ruvettiin tekemään ruokaa ja sytytettiin meidän pieni grilli. Niin eikö viiden minuutin päästä tullut naapurin mies heiluttelemaan jostain ilmoitustaululta ottamaansa lappua, että täällä on avotulen teko kielletty! Ruotsalainen yritti selittää, että muutama hiili palamassa metallisessa grillissä ei nyt varmaankaan aiheuta mitään suurta vaaratilannetta ja meillä on vettä ihan vieressä. Nahkahousu paineli happamana pois heiluttelemasta läpyskäänsä.

Jotenkin sitä ajattelisi, että ihminen, joka pitää nahka-asua ja ajaa harrikalla olisi jotenkin rebell, mutta ei sitten näköjään 🙄 Ehkä ne oikeat kapinalliset ei sitten yövy leirintäalueilla.. Ehdotin ruotsalaiselle, että olisiko pitänyt sanoa, että älä ala meille uhoilemaan, me tunnetaan Adams Family!

On last night we went in to camping to fill up water and empty all the tanks. But best part was to get in to the shower with good water pressure. Living in camper van really teaches you how to save water. It doesn’t take so many litres to shower in there.

Our neighbours in camping were also from Germany and were there because of the motorist event. They drove there with huge camper van which pulled small trailer and in that were Harley-Davison.

In the evening we started to make food and set fire to our small grill. After five minutes came our neighbour waveing some notification that it’s not allowed to make fire there. Pilot tryed to explain that our ”fire” is only few coals in metal grill and we have water close. Man with leather trousers left with sour face.

Somehow you think that if somebody wears leather and drives Harley-Davison, there would be a little rebell left in them, but no 🙄  Apparently real rebells don’t live in the camping places.. I try to suggest to pilot that maybe we should of told him that don’t mess with us, we know Adams Family!

 

 

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *