RISUJA MATKAN VARRELLA ⚓️ STICKS ON MY WAY

Tänään on aurinkoista ja lämmintä ja Ruotsikin voitti maailmanmestaruuden, niin kaikki on taas hyvin 🤗. Lähdettiin aamupalan jälkeen pyöräretkelle seuraavaan kylään, missä ruotsalaisen yhtiökumppani asuu. Koko menomatka täältä sinne on pientä alamäkeä ja oltiin varmaan vartissa perillä. Tie mitä pitkin pyöräiltiin sinne ei nyt varsinaisesti ollut näkymien puolesta kovinkaan kummoinen, joten päätettiin pyöräillä paluumatka jotain toista reittiä.

Today it’s warm and shiny, and Sweden win world champion in hockey, so everything is okay again 🤗. After breakfast we took a little cycle trip to next village where pilots business partner is living. All the way from here to there is downhill, so it didn’t take long after we were there. The road that we cycled there wasn’t so nice so we decided to take another way back.

 

 

Näkymät oli kyllä upeat, mutta mitä ylämäkiä! Minä ja halpa kiinalainen ystäväni jouduttiin aika koville. Vaihteet paukkui, kun yritin saada pienempää silmään ja reidet oli ihan tulessa. Tuli aivan joku muinainen spinning-tunti mieleen, kun silmissä alkaa sumeta ja joku vaan pirtsakkana huutaa, että jaksaa, jaksaa! No, ruotsalainen ei sentään huudellut koko ajan mitään kannustuksia, mutta joutui aina välillä odottamaan, kun yritin parhaani mukaan sotkea perässä. Mutta onnistuin kuin onnistuinkin pääsemään kaikki mäet ylös ja sitten jarruttelemaan alamäet. Koska jos on nousut jyrkkiä, niin on myös laskut! Saa nähdä kummat fillarista pettää ensin; vaihteet vai jarrupalat?

Views were spectacular, but what uphills! Those were hard for me and for my cheap chinese friend. Gears were banging, when I tryed to change them and my thighs were on fire. It remainded me of ancient spinning training when eyes are getting blured and at the same time somebody perky is cheering. Well, pilot didn’t cheer that much, but he did had to wait for me when I tryed my best to keep up. But I managed to cycle all the uphills and then brake all the downhills. Because if the uphills are steep so are the downhills. I wonder which one are falling apart first; gears or breake pads?

 

 

Yhden kukkulan laella oli torni, Torre Ezzelina, ja sen vieressä hautausmaa ja muistomerkki, Monumento a Dante Alighieri. Pysähdyttiin sinne vetämään henkeä ja katsomaan taideteoksia, joita ilmeisesti joku paikallinen taiteilija on tehnyt risuista. Aika hauskan näköisiä, ja olisi ollut hauska tietää niistä enemmän, mutta kaikki kyltit oli tietysti vain italiaksi.

On the top one of the hills was tower, Torre Ezzelina, as well as cemetery and monument, Monument a Dante Alighieri. We made a stop there to breath a while and to look at artwork that some local artist had made by sticks. They looked funny and it would of been nice to know a little more about those, but of course all signs were only in italian.

 

 

 

Illalla sytytettiin grilli ja nautittiin lämpimästä ilmasta ja hyvästä ruoasta.

In the evening we grilled and enjoyed warm weather and good food.

 

 

 

3 Comments

  • Äitee

    Oma hyvä kun tuli lämmintä teillekin. Kyllä kunto nousee kun ei oo huippu pyörä ja ei mee kauaakaan kun kun ohitat vastamäessä ja saat huutaa jaksaa jaksaa😅. Muuten hienoja risuja mä jo ajattelin et sä oot saanu risua kun sulla oli reidet tule mut onneksi mä ymmärsin väärin. 😏😂🤣😉Täälläpäin on luvattu hallaa ensi yöksi ja sen takia mä otan täs nyt Jallua ett mä tarkenen ess yön, oonko sunkin mielestä knälli😄🤩
    Kauniita ilmoja lisää teille. Hyvää yötä🤗😴

  • Bussipysäkkityyppi

    Multa sympatiat! Laitettiin Helkalle istuin mun pyörään ja innostuin taas pyöräilystä mutta kyllä 10 kg lisäpuntti toi mammaveiviin lisänsä. Kohta on sellaiset mahtireidet, notta 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *